Når mormor rydder op

20140223-183317.jpgDette tæppe hæklede min mor for over 30 år siden da vi boede i Kenya.
Dengang var jeg for lille til at gå i skole, men det var min ældre søskende ikke.
Hver dag drog de afsted til skole iført deres flotte skoleuniformer. 20140223-183258.jpgSkoleuniformerne havde der tilhørende knæstrømper. Og da mine søskende var nogle ret aktive unger, sled det hårdt på strømperne.

Min mor bestemte sig derfor for at gøre nytte af alle de strømper, som egentlig stadig var brugbare, men bare havde et dumt hul i bunden af foden.
Så hun klippede dem op i lange strimler og hæklede dem om til de mest flotte og farverige gulvtæpper.20140223-183332.jpg Og tænkt sig. Dette tæppe har ligget på gulvet i over 5 forskellige hjem og er over 30 år gammel.
Se det er håndværk der holder.

Nu ligger det på mit stuegulv og er blevet yngstemandens nye hyggekrog.

Har du selv lyst til at prøve at hækle et kludetæppe, så kan du finde en vejledning her

Skriv et svar