Vil du være med til at finde Fritz Blågran?

Lørdag d. 7. december er der nisser på spil i Nørregade i Aalborg.
VAERK9000 har lavet en nissejagt, som skal få børn og deres voksne med på en spændende jagt gennem Nørregade, for at finde Fritz Blågran.blog1Han er blevet væk og må findes!!!  Sidst nogen så ham, snusede han rundt foran butikkerne i Nørregade.
I butikken ISIS siger de, at han blev så overrumplet af de fine figure og mystiske sten, at han næsten væltede hele krystalhylden ned i bare iver.
Andre siger, at han spiste noget af det grantræ, der står og ser så fint ud uden for butikken…

I Kunst og klær så man ham pynte sig med kæder og ringe, indtil damen bag kassen spurgte ham om hun kunne hjælpe ham med noget… Siden da har ingen set ham.

Pebbernøddepatruljen er på jagt efter ham, så de sammen kan finde portalen til Julemanden – De har brug for Fritz for at kunne udføre misionen, men Fritz gemmer sig alt for godt.

Derfor kalder pebbernøddepatruljen alle menneskebørn!

  • Lørdag den 7. December
  • Klokken henholdsvis: 12:00 – 13:00 eller 14:00.
  • Nørregade foran Hovedbiblioteket
  • Jagten i Nørregade er et interaktivt spil for børn, i alderen ca. 5 – 10 år, hvor de i et mix af opgaveløsning, historiefortælling og nisseløjer, får en anderledes GRATIS juleoplevelse i en af Aalborgs ældste gågader

Jagten i Nørregade foregår i og på Nørregade, Hovedbiblioteket samt nogle af Nørregades anderledes og sjove butikker – ISIS og Kunst og Klær , repræsenteret som en aktiv del af spillet.

Spillet tager ca. 40 min. og det er helt GRATIS… Så der er ingen undskyldning.
Jeg skal ind og prøve at finde Fritz sammen med mine drenge. Skal I med?

blog2

Ja, det er min mand der står der i baggrunden og er klædt ud som nisse

Skriv et svar