Undskyld, er der nogen der har set min sommerferie?

Jeg er på vej ind i den sidste weekend af sommerferien. Jeg har haft 3 uger, men det føles kun som en forlænget weekend.

Vi var lige startet på ferien, da vi fik nyheden om New York, så hele den første uge gik med planlægning af turen.
Og så røg der 10 dage i New York + et par dage til transport.

Vi kom hjem i onsdags… Den sidste onsdag i ferien, med kun 5 dage tilbage af de 3 uger.

Normalt er ferien lang – Med hygge i haven, et par svipturer i sommerhus, på camping, i sommerland, lidt familefester. Men i år har det været helt anderledes.

Lars og jeg har helliget os drengene siden vi hentede dem i onsdags. Savnet har været stort.
Men åååååh hvilken lykke at høre deres overraskede hvin i indkørslen.

I dét øjeblik føler man sig elsket af sine børn.
Aldrig er vi blevet kysset og krammet så meget. Ikke nok med at vi havde savnet dem… De havde også savnet os. 20130727-011108.jpg Vi er så lykkelig over at vi besluttede os for at hente dem en dag tidliger end planlagt. Vi har brug for den sparsomme tid vi har sammen. 20130727-011347.jpg Victor drager afsted på sommerlejr i morgen, lørdag. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere sammen med ham. Men han elsker sine lejre, så moderhjertet må undvære ham en uge mere.

Husk på, at ungerne har været lige så længe hjemmefra i ferien, som Lars og jeg. Heldigvis har vores familie sørget for en masse gode sommeroplevelser for dem. Og det trøster mig.
Det trøster mig også, at Victor har nydt de få dage han har haft hjemme i fulde drag. Med PlayStation, besøg af en god ven og hygge med os.

Nu skal resten af weekenden bare føles som om den varer 3 uger. 20130727-012252.jpg

Skriv et svar