Uha… Jeg har det vist været en slem, slem pige

Så skete det!
Jeg er blevet smidt ud af en Facebook gruppe. Jeg kom vist til at træde nogen over tæerne. Det kan jo ske.
Jeg er ikke ked af at jeg blevet smidt ud, men måden det blev gjort er jeg meget harm over.

Jeg var medlem af “Strikke og hækle tøserne”. Jeg ville gerne linke til den, men da jeg jo er blevet ekskluderet, kan dette ikke lade sig gøre.
Det er et rigtigt fint forum, hvor man kan dele, inspirere og poste sjov og spas (så længe det er strikke/hækle relateret).
Og det gjorde jeg så. Jeg har postet mange ting: Mit håndarbejde, spørgsmål, gode råd.

I fredags valgte jeg så at poste, ifølge nogen, “det helt forkerte”.
Jeg faldt over et interview med en kvindelige performance kunstner, som havde valgt strikke et halstørklæde henover 28 dage… Med den finte, at garnnøglet sad oppe i hendes “den du ved nok”.
Et ganske harmløst TV interview, hvor man hverken så det ene eller det andet, men hvor man sagtens kunne regne ud hvor garnet udsprang fra.

Jeg syntes det var en morsom historie. Ikke en performance jeg bifalder. Men folk er forskellige og det skal der være plads til.
Jeg fik lyst til at dele historien og hvad bedre end at dele den med andre strikke entusiaster?

2 sekunder efter jeg havde delt det, kom kommentarerne: “KLAMT!” “FØJ!” “Sikke noget svineri” “Det hører ikke til herinde i denne gruppe”.

Jeg begyndte at mod-argumentere “Husk på at vi alle er forskellige” “Jens Jørgen Thorsen malede med sin tissemand… Er det OK?” “Hvor mange herinde har set Puppetry of the Penis?” Kunst har mange ansigter.
Bare fordi enkelte ikke brød sig om opslaget, syntes jeg ikke det skulle slettes.Image---30-11-2013-11.44.40Men sådan skulle det ikke gå. Næste morgen, var indslaget slettet og en administrator skrev i en post “Marie Lynge Svendsen. Nu har jeg slettet dit indlæg 2 gange. Kan du så forstå det?”

“Fair nok”, tænkte jeg. Det må de da selv ligge at rode med. Men hvorfor havde hun slettet det to gange? Jeg havde jo kun postet én gang !?!?!

Da jeg havde læst beskeden, rullede jeg lidt ned på siden. Endnu et gruppemedlem havde postet akkurat samme indlæg. Her lød kommentarerne: “Ej hvor sjovt!” “Hun er da en underlig én”. Ingen kommentarer om at indlægget var krænkende og skulle slettes.

DET VAR NU JEG BLEV HARM!
Hvorfor var mit indlæg blevet slettet, når andre kunne poste det samme uden at blive slettet?
Administratoren havde åbenbart allerede haft slettet 2 af slagsen + dette som ikke var blevet slettet… Så vi har da været et par stykker, som syntes at det var værd at dele.

Jeg gik administratoren på klingen. Nu valgte jeg min kamp. Jeg spurgte om der var foreskel på fisk? Og hvorfor indlægget var blevet slettet? Det var IKKE vurderet stødende af Facebook! Og de Facebook folkene plejer ellers at ret pernipne. Var denne gruppe, lige pludselig for fin til folk som mig?
Jeg forventede et sagligt svar.
Det fik jeg ikke. Jeg blev smidt ud… Uden svar på tiltale. INTET!
Og det irriterer mig. Jeg har ikke noget imod, ikke at være del af gruppen mere. Men jeg HADER når folk ikke tør svare igen. Det er KUJON-agtigt, bare at bruge sin administrator-magt og sige “UD! Duer ikke”.

Og er de andre, som postede samme indlæg, også blevet smidt ud?
Eller fik de lov til at blive i gruppen, fordi de måske endte med at bøje nakken og sige undskyld?

Hvis du er med i gruppen, kan du jo spørge administratoren… HVIS DU TØR? MUHAHAHAHAHA…

Nå ja: Hvis du vil se interviewet kan du se det her. Her på bloggen er det nemlig mig der bestemmer hvad der må vises.

Skriv et svar