Trip, Trap, Træsko

Kan I huske skomærket Crocs? 20140730-101342-36822962.jpg Da det kom frem, gik alle de kendte og smarte rundt i de farvestrålende træsko. Jeg har selv travet London tynd i et par røde Crocs og følt mig enormt trendy.

Men så gik det ned ad bakke for firmaet. Det begyndte at gå op for folk, at skoen nok ikke var så pæne, som de havde gået og syntes.
Og hvis de skulle bruge et par træsko til haven, kunne de lige så godt købe en billig kopi i Aldi.

Sådan havde jeg det også selv. Men jeg fandt også hurtigt ud af, at den billige kopie SLET IKKE var lige så behagelig som de originale Crocs.

Sidste forår bestemte jeg mig så for, at investere i et par nye Crocs.
Jeg begyndte at lede på de danske webshops, men udvalget var kedeligt og forfærdeligt dyrt.

Tilsidst endte jeg på Crocs.eu, som er deres officielle europæiske side.
En ny verden åbnede sig for mig!
Crocs var jo ikke bare træsko, men en hel serie af sandaler, sneakers, støvler, golfsko og tilbehør.

Jeg endte med at bestille 2 par sko. Et par træsko til haven og et par sandaler til sommeren der var på vej. 20140730-101309-36789647.jpg Begge par har siddet fast på mine fødder lige siden. Sandalerne har været uundværlige i den varme sommer og er som skræddersyet til mine fødder.

Det er det jeg elsker ved Crocs. Materialet former sig efter dine fødder og hvis bare du bestiller den størrelse du normalt bruger så er du ret sikker på at de passer.

Træskoene har jeg ikke kunne have i fred. Ældstesønnen stjæler dem hele tiden. Han elsker at gå i dem.
Så i weekenden bestemte jeg mig for, at han skulle have sit eget par i fødselsdagsgave.

Jeg røg tilbage på Crocs.eu og BUM! Sørme om ikke der var udsalg! Hurra, vi elsker udsalg!

Jeg måtte lige synke en ekstra gang, da der stod at jeg havde købt for lige knap 800kr. Det er MANGE penge for mig. Men jeg var også ret overbevist om at jeg fik meget for pengene.

Yngstemanden kan tage livet af et par gummistøvler i løbet af en måned. Nu prøver vi dem her i stedet. 20140730-102628-37588726.jpg Som han selv siger, så får man ikke mudderbadder på hænderne når man skal tage dem af og på, fordi der er håndtag. Og så er der en megasej krokodille på dem.

Ældstesønnens træsko i pangfarver (så han nemmere kan finde dem) står klar til at blive pakket ind. 20140730-103517-38117225.jpg

Vinteren kan bare komme an, for mor her har fået de mest lækre vinterstøvler. Efter to vintre med hul i støvlerne, glæder jeg mig til at kunne holde varmen for en gangs skyld. 20140730-104443-38683577.jpg

Og sidst men ikke mindst, er min telefon nu pakket godt ind. I et hår jeg sat tape, gaffa og plaster på det gamle cover. Nu er det slut. Hurra for pink! 20140730-104628-38788421.jpg

Skriv et svar