Søndag i sol

Drengene havde været aktive i går, mens jeg sad og drak alt for meget kaffe på min gamle efterskole.

Først havde de malet én af mandens palle-bænke. Den er så fin.Photo 21-04-13 13.35.58
Allerede da jeg satte mig på den i dag med en god kop kaffe, kunne jeg mærke at dét bliver én af yndlings pletterne i år.

Kylle, Rylle og Pylle skal have mere plads at rende på, så mine mænd havde gravet ud til udvidelse af hønsegården. Og der skal graves dybt, så der hverken kan komme ræve ind eller høns ud. Rammen er bygget. Nu mangler vi bare at sætte net på og få lavet en dør dertil.Photo 21-04-13 12.34.16
Jeg var (som sædvanlig) i drivhus og køkkenhave. Der blev sået grønkål, gulerødder, græskar og spinat.
Og minsandten om ikke de små ramsløg som min søster gav mig sidste år, er begyndt at formere sig. Jeg har givet dem det værst tænkelige bed i orangeriet. Der er tarvelig jord og tørt… Men de stortrives deri.
Uhm jeg glæder mig til pestoen.
Photo 21-04-13 15.52.12
Nu skal der puttes unger og så frem med strikketøjet. Jeg leger lidt med 3 tråde Blackhill uld fra min garnpusher Kenneth. Nu må vi se hvad det bliver til.
Photo 21-04-13 17.06.10

Skriv et svar