Samosa – 1. heat

Vi skal have indisk tema nytårsaften.
Tanterne og “sønnen fra Amerika” kommer og fejrer nytåret sammen med.
Havde vi været alene denne aften, havde vi højst sandsynligt bare lavet burgere.
Men da én af tanterne er vegetar, skulle vi udtænke noget som hun også må spise.
Derfor laver vi indisk mad.
Manden står for alt det sammenkogte. Et utal af karry retter står nu og saft og kraft.
Jeg står for min yndlings hapse ret. Samosaer! 20131229-162804.jpg Egentlig er samosaer ikke indiske, men pakistanske (nogle er afrikanske). Men for mig hører de også til det indiske køkken, da jeg i hele min guffet samosaer i mig når min mor har kokkereret indisk gastronomi.
Så jeg har lavet samosaer i dag. Alt for lidt… For Harald har allerede spist to.
Jeg må i gang igen i morgen, når jeg får fri fra arbejde.

Skriv et svar