Rundstyk, rundstyk, det var ikke med vanilje

Jeg har ikke fået blogget det sidste stykke tid… Og jeg ved der er en del der følger med i New Yorker turen.

Men der har været fart over feltet og der er sket så sindssygt meget.

Først brugte vi det meste af mandagen på at forberede os p den første forestilling på June Havoc Theatre.
De store plastik kugler har voldet os en del grå hår, så de skulle lige prepareres en ekstra gang. Og det er ikke sådan lige til, skulle jeg hilse at sige.

Selve forestillingen gik rigtigt godt. Der var kun 4 inde at se den (ØV!) og det var pisse træls.

Men heldigt nok for os, så var mindst én af publikummerne teater anmelder. Og endnu mere heldigt for os, så var han helt viiiiiiiild med forestillingen. Den ret så fantastiske anmeldelse kom online i dag, så vi krydser fingre for at det får nogle flere i teatret i morgen aften.

I kan læse anmeldelsen her.

Der var et til af publikummerne som var meget vigtig. Min tidligere kollega Charlotte, som bor i Sverige (og er svensk) er tilfældigvis i NY for tiden. 20130717-092545.jpg Jeg har ikke set hende i flere år, så det var bare rigtigt godt at vi kunne nå at rende sammen og få snakket lidt. Det blev ikke til så meget, da jeg jo havde et job at skulle passe, men for dælen, var var det godt at se hende igen. Hun er bare jordens sødeste svensker :)

I dag har vi haft en vaske ægte fridag. Manden og jeg bestemte os for at vi vil bruge den på at se lidt af New York sammen. Vi startedetidligt ud med at drøne hurtigt forbi Ground Zero. Vi ankom midt i rush hour. Så vi kunne ikkefinde hoved eller hale i hvor vi skulle gå hen, så vi droppede memorial sitet og tog subwayen til Brooklyn.

Det er en kæmpe kontrast at kommer derned. Brooklyn er der hvor børnefamilierne bor, og der var masser af parker og søde små bygninger.

Vi gik hen over Brooklyn Bridge og så Manhatten fra vand siden. 20130717-003556.jpg Så gik vi ned til China Town, som var en stor skuffelse, Vi havde håbet på etnisk stemning, men gaderne bestod stort set kun af sælgere af turist gejl og falske Rolexer

Til gengæld var lidt Little Italy, som ligge lige ved siden af China Town rigtigt lækkert…Det var ligesom at træde ind i en Godfather film og endte med at side på Danny Devitos bedste vens restaurant og drikke cappuccino. 20130717-003748.jpg Vi drog videre ud ad gaden Bowery, som lader til at være en køkken hadet freaks våde drøm. der var alt hvad man kunne drømme om af hårde hvidevarer og andet lækkert til køkken og restauration. Og ja, vi købte lidt småting, men desværre har vi ikke plads i kufferten, til det vi VIRKELIGT gerne vil have med hjem. 20130717-003920.jpg Til sidst landede vi i Greenwich Village, med punkere, hippier, rastafaris og New Yorks bedste falaffler. 20130717-004037.jpg Efter Greenwich trængte vi til et hvil på hotellet. Der er påbegyndende hedebølge i NY (i morgen lover de 50 grader) og eftersom vi havde gået i bagende sol i 8 timer, skulle kroppen lige svales lidt i hotellets aircondition, inden vi smuttede op for shoppe lidt og bestille tid til mandens tatovering.

Nu er det snart nat nat tid. Men synes I ikke også vi har fortjent det?20130717-004204.jpg

Skriv et svar