Pretty in Pink

Jeg er i gang med noget ganske uvant.
For når ens nærmeste familie består af to sønner med stort “S” og en machoman-mand, så er det meget sjældent man strikker lyserødt.
Ikke desto mindre er det, dét jeg gør lige p.t.
Det er Signe der har sat mig i gang med den lyserøde raglan.
Fornøjelsen bliver dog ganske kort, da det kun er en lille bitte størrelse 4 år der skal strikkes. 20140212-192046.jpg Harald på 5 år hader at have strik på, så jeg strikker efterhånden kun voksen størrelser…
Og så glemmer man hvor hurtigt det går med de små trøjer på tykke pinde.

Signe har en overraskelse i ærmet med denne raglan.
Hvad, ved jeg ikke, for jeg har ikke modtaget slutningen af opskriften endnu. Den er under udarbejdelse.
Jeg glæder mig til, at se hvad det er.

2 thoughts on “Pretty in Pink

 1. du skal altså ofre dig nye strikepinde!
  Og harald er sej – ked af jeg ikke har nået at få svaret på dit skoleindlæg. han er sej. Slut. Synes du har truffet et flot, modig og dejligt valg. Ses lige om hjørnet!

  • Marie says:

   Jeg elsker mine gamle pinde. Jeg har en hel skuffe fuld af arvestykker fra div. strikkende bedstemødre og oldemødre.
   Jeg har skam også nye smarte strikkepinde. Men de er også i metal. Jeg strikker bedst med hårde pinde, da jeg synes at træ og plastik knækker for let. Pindende i mit hjem kommer jo ofte på over-arbejde :)

Skriv et svar