Post jule status

Vi skriver 2. Juledag.

Jeg har været ikke-eksisterende på bloggen i er stykke tid.

Jeg har haft rigtigt mange idéer til indlæg og jeg fortryder ovenud at jeg ikke har griflet dem ned.

Men helbreddet har været helt i bund

Jeg startede med at nyse en eftermiddag på job, men afskrev det med at der nok bare lige var kommet en duft forbi som jeg ikke kunne tåle.
Men så fik jeg feber om aftenen.
Og den feber fortsatte i 4 dage. Jeg kunne dig ikke lægge mig syg, for når arbejder med webshops er julehandlen lige så vigtig som hvis du står i butik. Der var dømt travlhed.

Trods sygdom nåede jeg alt det der skulle nås inden jul. Både på job og i privaten.

Jeg blev færdig med svigerindens sweater, som hun havde ønsker sig i et par år efterhånden. Hun havde helt specifikke ønsker: sort uld, bådudskæring, trompetærmer, kort.
Hun er et lille nips, så den krævede kun 350g garn og var hurtig at lave på maskine. 20131226-184253.jpg
Det næste projekt var lidt mere krævende.
Det var en trøje til min mor. Hun havde ikke så mange krav. Men hun er en del bredere.
Min mor kæmper med at hun er underhøj. Dvs sige at når hun endelig finde tøj til hendes bredde er det oftest for langt.
Derfor ville jeg strikke en sweater som sad løst, men stadig passede i længden. Jeg strikkede den sidelæns og endte med at strikke ca. 1600 (!) rækker på maskine. Dernæst skulle syes sammen i håndens og strikke rib til hals.
Men jeg klarede det og min kritiske mr blev rigtigt glad for overraskelsen. 20131226-185135.jpg Og sidst men ikke mindst fik jeg også strikket et par værtinde gave der kunne pryde dåserne med hjemmedbagte pebernødder. 20131226-185322.jpg 20131226-185330.jpg Jeg håber, at I alle har haft en forrygende jul. For det har jeg. Trods snot, host og opiumsdråber.

Skriv et svar