Oh what a night!

Harald (ham på 5 år) har klaget over at have ondt i benet siden i søndags.
Der var ikke noget at se, så vi tænkte at det bare var vokseværk.

I går lige inden aftensmad, havde han meget ondt og ville gerne have mor til at puste på det, for han er stadig i den alder hvor at puste på det virker.

Jeg trak hans bukser ned og dette syn mødte mig. 20130822-084543.jpg Jeg råbte straks til Lars “Vi skal til vagtlægen!”

Harald og jeg ventede i 3 timer hos vagtlægen. Dét er bare IKKE et sted for børn. Harald var ved godt mod da vi ankom, men da han han havde siddet og kigget på alle de voksne, som sad og græd, ømmede sig eller var hysteriske, kunne han ikke i styre sig mere. De voksne havde smittet ham med deres hysteri og han begyndte at græde voldsomt.
Hvorfor er der ikke er særskilt venteværelse til børn?

Efter 3 timer, ingen diagnose, men en recept på antibiotika og et “kontakt jeres egen læge i morgen” drog vi på apoteket… Hvor der også var ventetid. Så lang tid, at den bette faldt i søvn.

Kl. 22 kom vi endelig hjem. Jøsses en aften.

Nu sidder vi så her, efter en forholdsvis rolig nat med smertestillende medicin, og ja, VENTER på at vi skal til lægen igen.
Han er heldigvis ved godt mod, den lille og fordriver tiden med at proppe vat ind diverse steder (?!?!) 20130822-090142.jpg Det er vist bare moderen der er ved at være lidt træt af det hele.

2 thoughts on “Oh what a night!

 1. Ann Bidstrup Lebech says:

  Øv, hvor er det træls for jer og ikke mindst for Harald. Jeg håber, I finder ud af, hvad det er for noget. Stort knus til den trætte mor!
  Kh Ann

  • Marie says:

   Hej Ann.
   Tak for det. Alt er vel igen.
   Du kan læse om det videre forløb i det næste indlæg.
   Det har været et par sindssyge dage!

Skriv et svar