Når bløde pakker hitter!

Min veninde fyldte 50 år forleden.
Jeg var ikke i tvivl om hvad hun skulle have i gave.

Hun er så heldig at have 5 børn og en kæreste der i forvejen forkæler hende i overflod af kærlighed, mad og wellness.
Og når man fylder 50 så ligger det ligesom i kortene og at man får rigeligt med blomster, vin og chokolade, så det var ikke dét der skulle under armen da vi skulle til fødselsdagshygge.

Men som sagt så var jeg ikke i tvivl i det sekund vi fik invitationen… Hun skulle have hjemmestrikkede sokker.
Hvis der er nogen der ville sætte pris på sådan et par, så ville det være hende.
Hendes kæreste forpagter Lindholm Høje Café og de er begge generelt helt tossede med det rustikke og bæredygtige… Og det  må man da sige at et par hjemmestrikkede sokker er ;) 20140304-163604.jpg Jeg strikkede dem efter Easy Passap Socks metoden og det gik så hurtigt med det første par, at jeg bare blev nødt til at strikke et ekstra par til hende.
Jeg ændrede lidt i opskriften, da jeg syntes at den originale lavede nogle lidt for store sokker.
Så til en str. 39 i højlandsuld slog jeg 30 masker op på hver seng og nøjedes med at strikke 120 rækker i selve foden.
Så passede de som fod i hose ;)

5 thoughts on “Når bløde pakker hitter!

 1. Ulla Bergholdt says:

  Og hun ææælsker dem. De er med i England og gør glæde og gavn. Men det allerbedste er, at jeg tænker på strikkeren og hendes dejlige familie, hver gang jeg mærker mine varme fødder. Tak! for bløde pakker. Og generelt tak! for Jer.

  • Marie says:

   Søde dig.
   Håber I har en fantastisk tur.
   Og så må vi se om ikke der er et par bløde til din gemal, når I kommer hjem ;)

Skriv et svar