Mormors lille sølvblomst

Jeg havde egentlig tænkt mig at sy knapper i min lille japaner. Jeg har ihvertfald rigeligt af knapper at vælge imellem.
Photo 25-05-13 15.41.54
Men så dukkede denne fine sølvblomst op i mit (meget rodet) smykkeskrin.
Det er det eneste jeg arvede fra min mormor. Hun forlod os da jeg var 11 og jeg husker hende ikke så godt, udover at være et smilende, rundt, storrygende væsen… Som lavede gode frikadeller. Nå ja, og så hendes blomstrede kjoler.
Hun var mormor med stort M.

Jeg elsker brocher. Jeg synes det er noget fis, når folk siger at brocher er for gamle mennesker.
Desværre går jeg ikke så tit med dem, da jeg er temmelig casual til hverdag.

Derfor er det dejligt, når jeg endelig får dem ordentlig i brug. Som f.eks her på japaneren. Så gør det jo hellere ikke noget, at jeg kan få lov til at bære en broche som betyder så meget for mig, tæt på mit hjerte.

Jeg synes selv den er det perfekte tilbehør og den kommer nok til “bo på trøjen” fremover. Hvad synes I?

Skriv et svar