Moon over Manhattan / Godt olm i skallen

Vi er sure på det teater vi spiller på.
Vi føler os godt og grundigt taget ved r**** og i går kom dråben der fik bægeret til at flyde over. Kort fortalt, så har de ikke behandlet os ordenligt.

Så da forestillingen var slut i går, tog de 4 gamle (Lars, Henriette, Michelle og jeg) ud for at drikke et par øl. 20130720-173755.jpg Normalt tager vi tilbage til hotellet efter endt forestilling, for at arbejde med PR og netværke, men da det viser sig at teatret stort set bare bare har sjoflet vores annonce penge væk, tænkte vi “Skid hul i det, nu trænger vi til ferie”.

Så vi tog på lidt forskellige værtshuse. Bla. en Jekyll & Hyde bar/restaurant med skjulte døre og skrumpehoveder. Et meget gennemført sted og et sjovt koncept. 20130720-174214.jpg Efter at have kølet af, dryssede vi hjemad i skærret af den smukkeste måne. 20130720-174335.jpg Vi er i bedre humør i dag. Dels er heden knap så slem som de sidste par dage, dels tænker vi at nu kan vi ikke kæmpe mere med teatret, så nu spiller vi vores 2 sidste forestillinger og nyder New York, mens vi stadig er her.

PS: send flere penge…

Skriv et svar