Man ved at det har været en god fest, når man tager hjem i en anden persons sko

Her er de så. Et par blå Converse, akkurat som dem jeg har, men i str. 10 år.blog
Jeg er ret sikker på at den unge mand der drog hjem i mine sko, synes det er dejligt at der rigeligt med plads til at vrikke tæerne. Men jeg synes nu at jeg går i lidt for små sko.

Festen blev holdt for min kære veninde som blev færdig uddannet veterinærsygeplejerske i dag. Det var hende der skulle have gaven. Hun har fortjent den. Hun er oprindeligt, ligesom jeg, uddannet grafiker, men har hele tiden følt at det ikke var det rette spor for hende. Så hun tog en beslutning, med opbakning fra mand og børn, om at starte på en ny uddannelse. Det var en stor beslutning, for en stor del af uddannelsen foregik med skoleophold i Kolding… Langt væk fra Aalborg, hendes mand og hendes to dejlige dreng.

Så i aften blev hun og familien hyldet. Nu skal de have et normalt familieliv igen. Jeg synes at hun har været dygtig og sindssygt modig.

Hun fik noget at varme sig på, både indvortes og udvortes. For hvem ellers, end en veterinærsygeplejerkse skulle gå med at alligator halstørklæde ;) blog2

Skriv et svar