Kulturnat version 2.0

Var du én af dem der var til Kulturnat i Aalborg i slut 1990erne – start 2000?
Måske kan du huske hvor fedt det var, at gå en rundt i gader og gyder sent på aftenen og suge kulturlivet til sig? Der var en helt speciel stemning, med opera i kirkerne, happenings på slottet, dans i parkeringshusene og midnats-suppe på Gammeltorv.
Man kunne med et lille armbånd om håndledet komme ind på steder, som normalt var lukket for offentligheden.

Senere blev Kulturnatten i Aalborg mere kommerciel. Med den nye lukkelov, var det ikke længere en KULTURnat, men mere Open by Night og de fleste af arrangementerne sluttede ved 22-23 tiden. Det var slut med disko i de sene nattetimer… Men til gengæld kunne du spare 20% på alt i Salling.

Det viste sig at blive dødsstødet for den gamle Kulturnat. Magien var væk og folk bakkede ikke længere op om den.blogNU ER DEN TILBAGE. Kulturnat i Aalborg er startet op igen i dens reneste form.

En lille skare af kultur entusiaster har givet den kunstigt åndedræt og har i de sidste par måneder lagt planer for at give os én på opleveren fredag d. 11. oktober.

Ildsjældende starter ud i små i år. Det bliver IKKE et kæmpe arrangement som i gamle dage.
Du vil kunne finde enkelte arrangementer rundt omkring i Aalborg by, men primært vil Kulturnatten foregår på Østre Havn, hvor Om-Form og VAERK9000 til dagligt holder til. blog2Vil du læse mere om den nye Kulturnat kan du klikke her. Her vil du også finde aftenens program.
Det er gratis og så er du garanteret en frisk insprøjtning af nutidig kunst og kultur fra nær og fjern.

Jeg kommer… Gør du?

Skriv et svar