Kender du Maria Dora?

Hvis ikke du kender navnet, så kan det være du kender nogle af hendes designs.
I Danmark begyndte man at snakke om hendes designs, da Catniss fra HungerGames filmene travede rundt i skoven iført denne. 20140521-171305-61985058.jpg Det var sådan jeg opdagede Maria Dora. I starten vidste jeg dog ikke, at hun hed dette.
Men efter en del Googlen rundt efter “Catniss Cowl” fik jeg fundet frem til ophavskvinden.

Og siden hen har jeg fuldt hende på blogs og andre sociale medier. Hun laver de mest fantastiske ting og blevet det nye hotte navn inden for special design til film. Hun væver, strikker, hækler og syer. Og blander det hele sammen i stort samsurium af spændende værker.

Hun sælger ikke opskrifter til sine designs, men har ikke noget i mod at andre kopiere designet, for selv at lave en opskrift. Det ved jeg, for jeg har selv spurgt hende ;)
Derfor vil man sagtens kunne finde kopi opskrifter til diverse af hendes designs.

Nu har jeg forelsket mig i sidste nye bluse fra hendes side. Og straks da jeg så den tænkte jeg “Hmmmm, mon ikke den kunne laves på strikkemaskinen?”
20140521-171305-61985164.jpg Jeg er er ikke sikker på jeg nogensinde vil få en figur der passer til denne type bluse, men det skal da næsten prøves, ikk?

Skriv et svar