Jeg nægter at strikke Tempelblomst

blog

Nogle af de mange Tempelblomster man finder på Google

Havde du spurgt mig for 2 måneder siden, ville jeg sikkert have gjort det.
Jeg synes det er en smuk model og rigtig godt udtænkt… En super trøje til os med kurver.

Men efterhånden som tiden er gået, har jeg lagt mærke til at flere og flere strikker den.
Og så er det jeg står af. For jeg vil have dét som de færreste har. Jeg strikker ikke kun for hyggens skyld, men for at spare penge og for at kreere noget unikt. Og at iføre sig en Tempelblomst er desværre ikke unikt mere.

Jeg har dog fået lyst til at finde på min egen version af samme type som Tempelblomst. Ikke en kopi, men en model der måske flatterer min facon lidt mere end Tempelblomst ville gøre.

Måske får jeg mig taget sammen til at lave et mønster, måske ikke. Det vil tiden vise.
Skulle du selv have lyst til at strikke Tempelblomst (hvilket du ikke skal hørt et ondt ord for), kan du finde mønsteret i Annette Danielsens bog “Østen for Solen”

2 thoughts on “Jeg nægter at strikke Tempelblomst

  1. Jeanett Kaare says:

    Jeg har selv set den. Og synes som dig den var smuk! Har også været lige ved at overgi mig.men har holdt mig tilbage pga de mange blade. Og har det lidt på samme måde m helga isagers kashmir. På en gang vildt vildt forelsket! Og så set mange af dem. Íha. You know me! Så måske hellere en islænder jeg kender fra en gæv nordjysk som selv har designet den;) skal bare lige have en teststrik af pindene!

Skriv et svar