Isager… Dine skuldre giver ingen mening!

Jeg er gal!
Gal over, at jeg troede at jeg ville være færdig med min Kashmir fredag aften… For jeg manglede jo bare skuldrene.

Men nej. Takket været Isagers fuldstændige håbløse måde at skrive opskrifter ned, gave jeg op til sidst. Jeg var ret sikker på, at det var mig der var noget der var galt med.

Heldigvis tog jeg til Åbent Hus hos Garnudslag.dk i dag og stødte ind i Liselotte. Og nu ved jeg tilfældigvis, at hun også har strikket Kashmir. Så jeg spurgte hende om hvad hun gjorde ved de “skide skuldre”.
Søde og dejlige Liselotte, som altid er så smilende og glad, røg helt op i det røde felt. Da hun strikkede Kashmir rendte hun ind i akkurat samme problem som jeg. Og blev lige så gal, som jeg.
Hendes råd: Improvisér!

Så det gik jeg hjem og gjorde.
I stedet for at lave vendestrik i halsen, lukkede jeg løbende af.
Og så kan jeg lige hilse og sige, at når man strikker den i medium, så er der IKKE 6 masker tilbage på pinden når man har vendt sidste gang. Men 1 maske… Så ved I det!

Kære Helga Isager. Jeg elsker dine designs. De er genialt udtænkte og de giver luft ti,l at man ikke er bundet til en bestemt garntype.

Men! Det vil nok ikke skade at få nogle andre, end dine sædvanlige teststrikkere, til at kigge dine fremtidige opskrifter igennem, inden de bliver udgivet. For der er virkelige nogle ting der OVERHOVEDET IKKE giver mening.

20140510-205208.jpg

5 thoughts on “Isager… Dine skuldre giver ingen mening!

Skriv et svar