I get by with a little help from my boys

Jeg er gået ned igen.
Snottet løber og feberen har raset hele dagen.

Men modsat mange andre gange, tog jeg IKKE på arbejde i dag.

Ofte er det sådan, jeg om morgenen tænker “Ah det går nok” og så smutter jeg på arbejde, smitter mine kolleger og tager hjem igen. Og bruger så dobbelt så lang tid på at blive rask, fordi jeg ikke tog den med ro i første omgang.

Jeg er stadig syg, men har det markant bedre end i går aftes. Jeg har sovet HELE dagen.

Takket være mand og drenge har jeg kunne tage den med ro. Manden sørgede for hentning/bringning, indkøb, rent køkken og aftensmad inden han tog videre til job nr. 2.
Og ældstesønnen tog tjansen som “voksen” til yngstesønnens forældre/barn gymnastik. Han er sgu sej ham ældstesønnen… Sådan lige som 11 årig at hoppe ind og drøne rundt sammen med en masse prustende forældre. Han har fået så meget ros fra mig. Ingen kys, for jeg vil ikke smitte ham.

De kan godt, når det virkelig brænder på, de mænder.

Skriv et svar