Husk at se tingene i et andet lys

Hvis man som jeg, er lidt af en dunkel-strikker… Dvs. én der oftest sidder med strikketøjet om aftenen, når der er mørkt og nærmest kun med skæret fra TV’et til at lyse op, så skal man lige huske at hive arbejdet ud i dagslys af og til.
Især når man arbejder med farver, som dem jeg bruger i mit nyeste projekt, Helga Isagers Kashmir Cardigan.

“I mørket er alle katte grå”… Ja, det er min Kashmir også. 20140428-133339.jpg
Men når den kommer ud i lyset, ser det straks helt anderledes ud.Der er gået et par dage, hvor jeg ikke har set på den om dagen og jeg lavede ikke strikkeprøver på farvekombinationerne, inden jeg gik i gang med den.

Men heldigvis er jeg über tilfreds med resultatet.
Tænk at noget så simpelt, som en ensfarvet følgetråd gennem hele arbejdet, kan få alle disse farver til at hænge sammen.

2 thoughts on “Husk at se tingene i et andet lys

    • Marie says:

      Ork ja. Og opskriften er nem at lære, så der er meget “mindless knitting”, hvor man ikke behøver at have opskriften, for at kunne strikke lidt på trøjen.

Skriv et svar