Hækle hustleri

Jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine, for det her er helt tosset.
Jeg er i dag blevet gjort bekendt med at der huserer en kvinde på Facebook, som snyder med salg af hæklerier.

Gurli (ikke hendes rigtige navn) laver grupper på Facebook hvor man kan købe hæklede ting. Hun skriver at hun kun tager imod bestillinger mod forudbetaling. Dvs. at hun først går i gang med at hækle, når hun har modtaget din betaling.

Der er bare lige et par hager ved det forretnings koncept:

  1. De ting hun viser frem er ikke hendes. Billederne er nogen hun har fundet i andre håndarbejdsforummer. Nogle af hendes “ofre” kan ovenikøbet genkende deres egne hjem på “hendes” billeder. Dvs. at hun laver falsk markedsføring.
  2. Det er ikke sikkert du modtager din bestilling. Hvorfor skulle du? Når først hun har modtaget dine penge, er der jo ingen grund til at hun skal bruge mere krudt på dig :)
  3. Hvis du skulle være så “heldig” at modtage din bestilling, så skal du ikke regne med at det ligner det du så på billedet.

Jeg kom i kontakt med et af hendes ofre. Hun sendte mig et par fotos af det hun bestilte og det hun reelt modtog. Kan du gætte hvilke et af billederne der viser det der kom med posten?
bamser
Jeg har været inde på “Gurlis” Facebookgruppe og se noget af det hun har til salg. Og en simpel Google billedsøgning viste hurtigt, at hun ikke var ophavskvinde til de første 10 billeder jeg fandt.
Og ca. 1/2 sekund efter at jeg havde gjort hende opmærksom på et dét billed var vist ikke hendes, smid hun mig ud af gruppen. Jeg havde såmænd bare linket ind til det copyrightede billed i en kommentar under “hendes billed”
blog

Det skal dog lige nævnes at der er enkelte ting i hendes grupper, som hun rent faktisk er ophavskvinde til og enkelte personer har også været heldig med bestillinger hos hende.
Jeg ved ikke om kvindemennesket har fået stress eller blevet grisk, men et eller andet sted er kæden da hoppet fuldstændig af for hende.

Det siges at hun allerede er politi anmeldt… Og nu er I også advaret om HækleHustleren.

9 thoughts on “Hækle hustleri

  1. Janni P says:

    Jeg er desværre en af dem hun har hustlet, og jeg har også anmeldt hende. Kan sende dig det billede jeg har, hvis du vil have den med i artiklen her.

  2. Anne says:

    denne kvinde har snydt og bedraget så mange mennesker – bekymrende at ingen kan gøre noget ved det- men spred budskabet – så der ikke er mange flere der bliver snydt for penge og svinet til, når de kræver deres ret..

  3. På et tidspunkt lå der 4330 fotos – de fleste med logo/navn på – nogle overstregede – men ens for dem var – det var IKKE fruens egne. 118 lå i en mappe med påskriften “Mine egne kreative billeder” – jo – spred budskabet :-)

Skriv et svar