Frække Freya Ferrari

Når nu nevøen og hans viv er vilde med Formel1 og Ferrari… Og når nu de venter sig en datter her i oktober og indretter børneværelse i Ferrari rød… Og pigebarnets mellemnavn skal være Fernanda (efter Fernando Alonso), så må man som den hæklende tante ty til alternative farver.

Mød Freya Ferrari.
IMG_8176.JPG Navnet har ældstesønnen fundet på og jeg synes at det er ganske genialt.

Hun skulle være Ferrari farvet, men endte nu mere med at ligne det tyske flag. Sådan går det, når man insisterer på at hækle striber i de farver.

Grundmønstret til Freya kan du finde her og butikken har også det garn der passer til hende. Mønsteret dikterer nogle helt bestemte farver, men man vælger jo selv hvilken stil man går efter… En zebra kunne også være en mulighed.

Indtil nu lægger jeg hæklenålen på hylden. Jeg synes jeg har hæklet rigeligt her på de sidste. Jeg kan næsten være i tvivl om jeg overhovedet kan huske hvordan man strikke.

Skriv et svar