Et rullende efterår

Jeg er blevet seriøst bidt af Flat Track Roller Derby.

Jeg har overhovedet ingen forudsætning for at blive god til sporten… Jeg har aldrig stået på rulleskøjter eller været inden for “skatermiljøet”. Og så er jeg nok ved at være liiiidt for gammel til at lære nye tricks.

Men jeg har det sjovt når jeg fiser rundt på banen. Det giver sved på panden og chancen for at jeg får en bedre kondi er absolut en mulighed.
Dygtige instruktører hjælper mig afsted og jeg lærer da lidt hen ad vejen… Og noget hænger endda fast.

I morgen har vi vores første Minimum Skills prøve. Det er en slags køreprøve for Roller Derby. En test der skal sørge for at man kan mindste risikoen for at komme til skade når man begynder at deltage i Bouts (kampe).

Jeg er meget spændt.
Jeg har ingen forhåbninger om at klare nogen af prøverne endnu (da jeg ikke er specielt god), men jeg er spændt på at se om jeg har rykket mig.
Altså jeg er jo godt klar over at jeg efterhånden har lært at stå på rulleskøjter til husbehov, for jeg ryger ikke på r**** hele tiden længere, men er der mon håb for at jeg en dag i fremtiden kan klare bare én af prøverne?

Skriv et svar