Er maskinstrik det nye sort?

Da jeg fik min strikkemaskine sidste år, havde jeg følelsen af at være helt alene i maskinstriks verden.
Min veninde havde lige fremskaffet en i genbrugsen, men hun var lige så meget nybegynder som jeg.
Hvis man sagde “strikkemaskine” til min jævnaldrene, tænkte de straks “strikkefabrik” eller “hvad h****** er en strikkemaskine?”.
Ingen vidste helt hvad sådan en dims gik ud på. 20130923-171600.jpg Men nu, et år efter, er det helt anderledes. (Næsten) alle ved hvad en strikkemaskine er.
Når jeg fortæller, at jeg har en strikkemaskine, nikker folk anerkendende. Ej hvor cool.

For et år siden, måtte jeg søge med lys og lygte efter artsfæller. Det var svært at finde grupper hvor man kunne få hjælp. Og når man endelig fandt en gruppe, var det med medlemmer der boede langt væk.

Nu dukker der pludselig folk op i mit nærområde, som ikke bare har en strikkemaskine, men strikkemaskiner i mit ukendte mærke Passap. 20130923-171731.jpg Og så er det jeg tænker: Har alle disse mennesker altid været der? Er det ligesom når man er gravid og man så pludselig ser gravide overalt.
Eller har maskinerne fået en renæssance? Er vi blevet flere maskinstrikkere her på det sidste?

Én ting er ihvertfald helt sikkert: Jeg føler mig ikke så alene mere.

2 thoughts on “Er maskinstrik det nye sort?

  1. Super indlæg! Der er mange derude der har maskiner, men de står gemt godt væk!!! Måske de findes frem lidt efter lidt – det kan vi da håbe :-)

Skriv et svar