Det sidste vers er sunget

og butterflyen er lagt på hylden… Indtil videre ihvertfald. 20140202-142737.jpg Victor havde sin sidste gudstjeneste med Vor Frue Kirkes Drenge- & MandsKor i dag.

Vi har måtte indse at han her i foråret, ville være nødsaget til at dele sig selv i 3 personer, hvis han skulle nå alt det han går og drømmer om. Og i denne omgang har spejderlivet vundet over korsangen.

Det var lidt vemodigt at sige farvel, men det blev også til et dejligt “På Gensyn”.
For korets fantastiske leder, Rikke lagde stort tryk på, at hvis der blev tid og plads til det, så skulle Victor være mere end velkommen til at komme tilbage til koret.

Og det lettede vores hjerter. For det har været en stor beslutning at sige op i koret og Victor har været ked af at det måtte slutte.

Vor Frue Kirkes Drenge- & MandsKor har været en dannelsesrejse for Victor. Han er blevet disciplineret og har lært rigtigt meget om musik, noder og sang.
Alle der har noget at gøre med Victor, har mærket den store forandring han har været igennem og det har været en rigtig sund oplevelse for ham.

Nu vil vi bare glæde os til at komme til en koncert med koret, hvor Victor sidder sammen med os på tilskuerrækkerne og nyder hans venners sang.

Skriv et svar