Der skal jo ikke så meget til…

Når nu man er en træt gammel kone og synes, at livet har været liiiidt for tungt de sidste par dage…. Så er det de små ting i livet der gør en glad.

Den sidste uges tid har jeg fået to håndskrevne hilsner fra folk jeg enten ikke kender eller som jeg kun har mødt gennem mit arbejde.

Den første var fra Lone, som har webshoppen by Schøn. Jeg havde bestilt lidt tøj hos hende og ikke nok med at pakken blev leveret personligt (det er et Aalborg firma) så havde hun også lagt en lille hilsen i den. 20140703-175636-64596355.jpg Det var en dejlig lille hilsen og den gav mig et smil på læben, efter en lang dag.

I dag fik jeg endnu en hilsen. Firmaet Lahme, som jeg nogle gange snakker med over mail, havde sendt lidt til at forsøde min sommer med. 20140703-175930-64770230.jpg Jeg ved godt, at jeg nok er én ud af hundrede, der har fået sådan en lille pakke og den nok er blevet pakket på samlebånds manér.
Men ikke desto mindre, så blev min grå og triste regnvejrs torsdag lige en tand bedre.

Tanken om, at der er én der har gidet tage en kuglepen og skrive “Kære Marie” i hånden, i en tid hvor alt bliver scannet og massekopieret, gør mig glad.

Måske man selv skulle prøve det. Smide en lille gul lap med “Jeg elsker dig” på mandens bærbare. Eller “Ha’ en fantalastisk dag” i sønnens madkasse.

Ville du ikke blive glad for sådan en lille tanke i hverdagens trummerum?

Skriv et svar