Den alt for lækre Pomona

Jeg var så heldig at blive udvalgt til at teststrikke Signes Pomona sjal, inden opskriften skulle udgives.blogJeg var lidt skeptisk i starten, for udfra prototype billederne lignede det bare ethvert andet sjal med riller.

Men så snart jeg pakkede garnet ud, var jeg solgt. Rasmillas Yndlingsgarn er en sand fryd at strikke med. Det er let som en fjer og helt vanvittigt blødt.blog
Allerede inden jeg havde slået de første masker op, glæder jeg mig til at blive færdig med projektet så det kunne smyge sig omkring min hals.

Da den første begejstring var ovre, kom udfordringen: Jeg skulle slå lidt over 300 masker op. Opslagningen i sig selv er ikke noget problem, men at holde styr på hvor mange masker der er slået op… Dét er absolut ikke min yndlings beskæftigelse. Jeg brugte ca. en films tid på at få styr på masker og maskemarkører.

Derefter begyndte alt det sjove.
Opskriften er bygget op af gentagelser af et bestemt antal rækker vendestrik. Og efter et par af disse gentagelser, sidder mønsteret på rygraden.
Jeg elsker den slags strik, for det gør det hurtigt og nemt at kaste ned i en taske hvis man skal på tur, uden at man behøver at huske at får opskriften med.blogSå hvis du står mangler et lille taskeprojekt, så kan jeg klart anbefale Pomona. Signe har sørget for at der både er en opskrift på dansk og engelsk og hvis du ikke har helt styr på det der vendestrik, så har hun sørme også sørget en udførlig vejledning i det. Ja, hun har sgu tænkt på det hele, hende Signe

Du kan købe opskriften her.
God fornøjelse.

One thought on “Den alt for lækre Pomona

Skriv et svar