De må have tænkt på mig, da de skrev det…

Jeg er lige faldet over et magasin, hvor jeg tænker, at det må være skæbne bestemt, at jeg købte det.
Det hedder Maries Idéer og er et håndarbejds magasin. 20140124-235148.jpg Men der er én ting der IKKE skal misforståes. For selvom jeg hedder Marie og er overdrevet vild med håndarbejde, så er det altså ikke mig der er ophavsmand (eller rettere kvinde) til dette magasin.

Jeg fandt 1. udgave i bladkiosken i Bilka. Der stod det og skrålede til mig “Køb mig! Køb mig!”
Og jeg er ikke blevet skuffet over mit køb.
Ofte har jeg det med disse magasiner, at det er meget “hvis du skal lave dette projekt, skal du lige købe denne helt specielle lim til en milliard million kroner” + at de tit og ofte henvender sig til absolut nybegyndere.

Maries Idéer har lidt af hvert. Mest strik, men også en lille hurtig hynde opskrift hvis du står og skal bruge sådan én.
Jeg er vild med at der både er udfordringer til de garvede, men også plads til nybegynderne. At du ikke er bundet af at skulle bruge en bestemt type garn og at der opfordres til at improvisere.
For en stor del af håndarbejde er også at kunne improvisere… Ikke 2 par hænder arbejder ens, så der skal være plads til folks forskellige udtryk.

Og så har skribenterne på magasinet fanget, at der er startet en ny trend i DK… Nemlig maskinstrik. Så de har selvfølgelig også sørget for lidt opskrifter til alle os gæve maskinstrikkere.

Jeg kan varmt anbefale Maries Idéer. Ja, jeg har faktisk allerede tegnet abonnement på det og jeg glæder mig allerede til næste udgave som kommer til april.

Skriv et svar