Burlesque vs. Kedelig mor

Da jeg forleden aften, stod og brokkede mig over min såkaldte former, sagde manden at jeg var burlesque, i den betydning af, at jeg var som én af de smækre burlesque kvinder.
Jeg ved, at han mente det som en kompliment… Og jeg ville også havde taget det som en kompliment hvis det var sandt.

For desværre er burlesque ikke bare de runde former, men meget, mere.

Jeg gad da godt jeg hver morgen havde overskud til at fyre en fed eyeliner om øjnene, smide et par falske vipper på og lave en rød trutmund, for derefter at iklæde mig noget nøje udvalgt eksotisk tøj og et par pumps. Jeg ville elske at både have overskuddet og modet til det.

Men jeg hedder Marie, kommer fra Aalborg og er bare generelt kedelig.
Jeg gider knap nok køre en mascara på klokken 06:10 om morgenen. Jeg gad allermest godt, at kunne tage på arbejde i nattøj, men når nu det ikke kan lade sig gøre, kan det lige gå an med et par jeans og en stor trøje.
Jeg magter ikke at skulle finde rundt i par strømpebukser, når der er mørkt om morgenen… Og strømpebukser er der heller ikke lommer i. Pisse upraktisk.

Jeg går praktisk klædt. Gode flade sko, så man altid vil kunne holde til at tage den på gå-ben hjem. Tøj der hurtigt kan tørres over med en klud, hvis der lige skulle komme en lille snotnæse forbi.

Mine runde former kommer ikke af mæske mig i hurtigmad, fordi jeg lever et liv på farten eller af at drikke for meget champagne, som jeg får foræret af SugarDaddy.
De kommer af at have været gravid med 2 børn og for meget sofatid.

Mine aftener bliver ikke brugt på dunkle natklubber, men på at putte børn, lægge vasketøj sammen og restituere ovenpå dagens arbejde og gøremål.

Jeg kan ikke danse frækt… Det er jeg sgu for genert til.

Jeg gad godt og være burlesque, modig, fræk og vampet… I ET ANDET LIV.

For det liv jeg har nu er måske ikke perfekt, men når alt kommer til alt, så har jeg det sgu rigtigt godt… Til trods for mine runde former, mit krøllede tøj og kedelige hår.

Billedet er lånt af Niwanitanuki

Billedet er lånt af Niwanitanuki

4 thoughts on “Burlesque vs. Kedelig mor

  1. Rikke rasmussen says:

    Skønt skrevet Marie – som jeg husker dig så er du alt andet end kedelig – og jeg er sikker på at livet som mor i AA er mindst ligeså skønt som hvis du var burlesque danserinde et sted i Kbh, Paris eller… Mange smil og tanker Rikke

Skriv et svar